Żywe kultury bakterii mają za zadanie wspierać nasz naturalny mikrobiom. To w dużej mierze on daje nam odporność. Pomaga w trawieniu pokarmów, produkcji witamin, udostępnia minerały, a nawet rozkłada toksyny. Produkty bogate w żywe kultury bakterii mają wzbogacać naszą dietę, wzmacniając i odbudowując nasz mikrobiom i naszą odporność.

Korzystne właściwości koncentratu z całego owocu granatu

Koncentrat z owoców granatowca poprawia przepływ krwi w mięśniu sercowym u osób z chorobą wieńcową, redukuje złogi oraz zwapnienia w tętnicy szyjnej.

Ma właściwości przeciwutleniające

Najważniejsze właściwości skoncentrowanego owocu granatu to jego właściwości przeciwutleniające (antyoksydacyjne), przeciwzapalne i przeciwnowotworowe, m.in. dzięki bardzo dużej zawartości polifenoli.

Przepływ krwi w mięśniu sercowym

Klinicznie potwierdzono, że obniża ciśnienie skurczowe krwi, może być pomocny w zaburzeniach erekcji, zapobiega procesom starzenia i spowalnia proces demencji wywołany chorobą Alzheimera.

Spowalnia wzrost raka prostaty

Najważniejsze właściwości skoncentrowanego owocu granatu to jego właściwości przeciwutleniające (antyoksydacyjne), przeciwzapalne i przeciwnowotworowe, m.in. dzięki bardzo dużej zawartości polifenoli.

Tytuł do liczb zamieszczonych poniżej

97

Percent of users recommend us to friends and family

350

Companies have shifted to using us recently

16

We deliver so much more than the competition